Van een zomerse boomgaard en een exotisch dakterras tot een bibliotheek of abdij: voor de tweede editie van het culinaire concept ‘Parelende Tafels’ dekt Bru – het Belgische natuurlijk lichtbruisend mineraalwater – haar lange tafels opnieuw op zeven unieke locaties in ons land. Wij mogen onze voeten onder tafel schuiven voor een unieke culinaire ervaring in het Centraal Station van Antwerpen voor de Bru Parelende Tafels! 

Bru Parelende Tafels

Bru Parelende Tafels

Je hebt er al gewacht en gereisd. Gekust of gezwaaid. En die ene keer heb je er zelfs de ziel uit je lijf gelopen. Maar je hebt er waarschijnlijk nog nooit getafeld! We doken samen met enkele andere gasten achter de monumentale klok van Antwerpen Centraal, onder de iconische glaskoepel en hoog boven de trappen van het mooiste station ter wereld voor een culinaire avontuur.

Gelukkig kon de treinstaking de pret niet bederven voor ons joviaal Brussels en Kempisch gezelschap en is iedereen er op tijd geraakt om samen met ons het glas te heffen. Als je de kans krijgt om eens deel te nemen aan een parelende tafel van Bru, aarzel dan zeker niet en laat je verrassen door verfijnde gerechten met bijpassende wijnen en – uiteraard – een verfrissend glaasje Bru-water. Voor het all-in menu betaal je 54 euro voor het diner, 39 euro voor de lunch en 29 euro voor de brunch.

Wat kan je verwachten?

Aperitief: verschillende appetizers waaronder macarons gevuld met foie gras om nooit te vergeten!
Voorgerecht 1: Tonijncarpaccio met soya mayonaise
Voorgerecht 2: Vegetarische maki en gebakken foie gras
Hoofdgerecht: Op vel gebraden kabeljauw, espuma met yuzu, licht pikante olie en zuiderse groentjes
Dessert: Bru vacherin

Heb je de smaak te pakken? Bru dekt haar tafels de komende maanden ook op nog andere, tot de verbeelding sprekende locaties. Zo kun je binnenkort genieten van een gezellig tafelmoment met Bru Parelende Tafels in het decor van de abdij van Villers-la-Ville, de bibliotheek van het Gentse Thagaste-klooster of een boomgaard in Sint-Truiden. Meer informatie over de Bru Parelende Tafels zoals data, locaties en prijzen vind je op www.bru.be.

Smakelijk!

Bru Parelende Tafels

Bru Parelende Tafels

Bru Parelende Tafels

Bru Parelende Tafels

 

Bru Parelende Tafels

Bru Parelende TafelsBru Parelende Tafels